ZWITSERSE KAASFONDUE
Een mengeling van diverse kaassoorten, proportioneel gedoseerd, met kruiden en met wijn op smaak gebracht. Een kleine vlam houdt de warmte en vloeibaarheid op peil. Daarom moet je ook, wanneer je er een stukje brood indompelt, steeds 2 of drie keer mee rondroeren. Af en toe een stukje brood in Kirsch dompelen vooraleer je in de kaas roert geeft een luchtigere smaak. Af en toe wat Grisonvlees tussendoor geeft een stevige afwisseling in smaken.

 

  CHOCOLADEFONDUE
Wij serveren een bord met diverse verse vruchten (ananas, banaan, aardbeien, druiven, kiwi,…) die je na onderdompeling in de warme chocolade, kan laten wegsmelten in je mond.

 

 

  FONDUE BOURGUIGNONNE 
Deze vleesfondue, welke in oorsprong lang na de kaasfondue komt, is waarschijnlijk wel het best gekend in onze streken.Een 30-tal jaren geleden waaide het over en, misschien omdat wij Belgen bij voorkeur  vleeseters zijn, won dit aan grote populariteit bij onze bevolking. Kleine stukjes vlees worden in een kokende olie gebakken om daarna op te eten.

 

   
GOURMET
Wij serveren u een mengeling van diverse vleessoorten die u zelf aan tafel op uw gourmettoestel kan bakken. Wij serveren hierbij steeds 2 warme en 2 koude sausjes, frietjes, sla...en natuurlijk...alles à volonté.

 

 

 

  FONDUE CHINOISE SUISSE
Deze fondue is voor vele kenners het neusje van de zalm onder de Zwitserse fondues.Het beste rundsvlees word flinterdun gesneden en gekookt in een klaargemaakte bouillon met Chinese paddestoelen. Vandaar de naam Chinoise. De juiste oorsprong van de Fondue Chinoise Suisse heeft men tot nu toe nog niet kunnen achterhalen, doch zou volgens onze bron ergens in de 19de eeuw in het Berner-Oberland te vinden zijn
  RACLETTE
De oorsprong van de raclette is zeer oud: de schapenherders in de hoge valleien van het kanton Valais in Zwitserland smolten kaas op een grote steen die voor een open vuur werd geplaatst. In onze huidige tijd heeft men de steen en het open vuur vervangen door praktische apparaten, maar de onvergelijkbare smaak van deze “rustieke maaltijd”  is onveranderd gebleven. De speciale kaas uit de Valais, die uitsluitend nog daar gemaakt wordt, laat toe om van de enige romige en luchtige “mesgestreken” raclette te genieten. Naar smaak kan men al dan niet de gesmolten kaas met wat paprika bestrooien.